Over eikentafels.nl

Over Eikentafel.nl

Eikentafel.nl valt onder de paraplu van Hartholt Woodworks. In Esch zijn we begonnen met de productie van hardhouten tuinkasten voor buiten. Door uitgekiend design, hoogwaardige materialen en een klantgerichte aanpak hebben we veel mooie opdrachten mogen uitvoeren voor een breed scala aan klanten. Niet alleen in de buurt van onze werkplaats in Esch maar door heel Nederland en zelfs over de grenzen. Later zijn we naast tuinkasten ook hardhouten bloembakken gaan bouwen. Dit zijn hoogwaardige constructies die niet alleen praktisch zijn in gebruik maar ook een decoratieve waarde bezitten.

Over eikentafel.nl

Het is altijd een mooi compliment om van klanten de vraag te krijgen of we nog meer leveren dan houten producten voor in de tuin. “Kun je ook een tafel maken voor binnen?” Wegens drukte hebben we deze vraag lange tijd met “nee, nog niet” beantwoord. De vraag bleef echter steeds terugkeren en dat heeft ons tot denken aangezet. Blijkbaar is er behoefte aan een eiken tafel van hoge kwaliteit die toch betaalbaar is. Een hoogwaardig product met karakter, met de hand vervaardigd van de mooiste materialen die de natuur ons kan bieden. Daar willen we iets mee … daar moeten we iets mee!

In 2021 hebben we besloten om onze dienstverlening verder uit te breiden met eikenhouten tafels voor binnen. Deze producten bieden we aan via eikentafel.nl. Met de hand vervaardigd uit eerlijke, echte eikenhouten planken. Standaard met een stalen onderstel voorzien van poedercoating voor een elegant geheel met hoge mate van stabiliteit. Als je liever een volledig eiken tafel wilt bestellen met eikenhouten blad inclusief eiken onderstel dan kunnen we dit ook realiseren.

Maak kennis met Hartholt Woodworks

We proberen via eikentafel.nl een duidelijk overzicht te geven van het werk dat we reeds hebben gerealiseerd en de producten die we voor je kunnen maken. Onze tafels zijn zeker niet duur voor de kwaliteit die ze bieden, toch zijn het ook zeker geen budget producten. Als meubelmaker zijn we trots op ons werk en op onze werkwijze. Het is daarom zeker mogelijk om onze werkplaats te bezoeken. Dit kan echter alleen op afspraak, we zijn regelmatig op andere locaties vanwege onze werkzaamheden. Stuur gerust even een mail naar info@eikentafel.nl of vul ons reactieformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een overzicht van alle mogelijkheden en plannen we indien gewenst een afspraak in.

De drijvende kracht achter Hartholt Woodworks is en blijft Bob Hartholt. Een houtbewerker en meubelmaker in hart en nieren. Zelfs in naam want met een naam als Hartholt was een carrière in hardhouten producten voorbestemd!

Op dit moment leveren we exclusief eikenhouten tafels met stalen of houten onderstel. Net zoals bij onze hardhouten tuinkasten het geval is krijgen we ook nu alweer vragen of we tafels van andere materialen kunnen bouwen. Op dit moment is dit nog niet mogelijk maar informeer gerust naar de mogelijkheden. We overwegen namelijk om ook meubilair van Afrormosia en Padouk in ons assortiment op te nemen. Deze houtsoorten bieden weer een unieke uitstraling met behoud van een ongekende hoge kwaliteit hout. Zo delen we onze passie voor hout en houtbewerking.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op!